Welk bierpakket kan je het beste cadeau doen?

Bierpakket cadeau, welke moet jij kiezen?

Is het binnenkort weer tijd om iemand een cadeau te geven, maar weet je nog niet precies wat je hem of haar het beste kunt geven? Geef deze persoon eens een bierpakket als het een bierliefhebber is! Dit is het ideale cadeau aangezien een bierpakket cadeau het altijd wel goed doet.

Wanneer je iemand een bierpakket cadeau doet, kan je kiezen uit een ruim assortiment. Je zou deze persoon een pakket kunnen geven van zijn of haar favoriete biertjes, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om juist allerlei nieuwe smaken te geven. Aangezien er zoveel verschillende pakketten zijn om uit te kiezen, hebben we hieronder 5 van de leukste bierpakketten op een rijtje gezet. Zo weet jij al snel welk bierpakket je het beste cadeau kunt doen!

Inhoudsopgave

Een belgisch bierpakket cadeau doen

In België zijn inmiddels al heel wat bijzondere speciaalbiertjes bedacht en geproduceerd. Als je vriend of vriendin een echte liefhebber van Belgisch bier is, is dit bierpakket hét perfecte cadeau! Met dit Belgisch bierpakket is het net alsof je door een tour in België gaat en geef je de ander de kans om allerlei heerlijke bieren uit België één voor één te proeven.

In dit Belgisch bierpakket vind je 16 verschillende biertjes. Zo krijg je hiermee bijvoorbeeld een Brussels Beer Project Nord Bliss, Vedett Extra White, St. Bernardus Pater 6 en natuurlijk een Westmalle Dubbel. Verder zitten er een Rochefort 6’, Orval, Liefmans Goudenband, Kwaremont Pittig Blond en een Leffe Blond in het pakket. Het Belgisch bierpakket zal ook zeker een aantal bieren bevatten die de ontvanger van het cadeau nog niet heeft geprobeerd. Zo zullen ze Kapittel Watou Triple Abt 10,  Kapittel Watou Blond 6, Ename Blond, Bouwerij ’T Verzet Moose Blues en Het Nest Pokerface ook in de smaak vallen. Als laatste zijn er nog de Delirium Argentum en de Chimay Wit.

Rondje Nederland Bierpakket

Een ander leuk bierpakket om cadeau te doen, is het Rondje Nederland Bierpakket. In Nederland hebben we namelijk niet alleen maar kaas in de aanbieding, maar zijn we ook heel goed in het brouwen van heerlijk bier. In dit leuke bierpakket vind je maar liefst 12 verschillende bieren, waarbij je de ander een aantal witte bieren, blonde bieren, IPA’s, tripels en een dubbel bier cadeau doet.

 

De blond bieren in het pakket zijn de Graansilo Blond, Stijl Dennentoppen Blond en de Grutte Pier Blond. Je vriend, vriendin of familielid kan ook diverse tripels proberen, zoals de Huttenkloas Tripel, Vet & Lazy Je Moeder en de Rock City Brewing Koene Ridder. De witbieren in het pakket zijn de Maallust De Kolonist Weizen en de Gulpener Korenwolf Witbier. Verder zit er een dubbel bier in, namelijk de Hert Bier Dubbel Leven en nog een aantal IPA’s zoals de Frontaal Juice Punch, Kees Hazy Sunrise en De Eeuwige Jeugd Belhamel.

Kerst bierpakket XL

Dit bierpakket is natuurlijk hét cadeau om een bierliefhebber te geven met kerst. Dit grote bierpakket bestaat uit allerlei bieren die zijn gebrouwen in kleine brouwerijen op een ambachtelijke wijze. Dit bierpakket is tevens perfect voor een bierproeverij thuis. De reden dat dit bierpakket zo perfect is om te geven met kerst is, omdat de smaak van deze bieren perfect past bij de koudere dagen van het jaar.

 

Hoewel de bieren in het pakket wel eens kunnen afwijken in verband met de voorraad kan je rekenen op een lekkere tripel, zoals bijvoorbeeld de Monnicker Moker. Ook zit er altijd wel een blond biertje bij, zoals bijvoorbeeld de Eeuwige Zonde. Welke bieren er ook in zitten, door dit bierpakket cadeau te doen maak je er zeker weten een onvergetelijke kerst van!

Bier Proeverij Pakket

Ken je een bierliefhebber die graag een keer zelf een bierproeverij zou willen organiseren? Geef hem of haar dan dit Bier Proeverij Pakket als cadeau! Dit bierpakket bevat zowel heerlijke Belgische klassiekers als wat apartere bieren en is hierdoor perfect voor een bierproeverij.

Het pakket bevat maar liefst 16 verschillende bieren zoals bijvoorbeeld de tripel Tre Fontane Trappistenbier en de Val Dieu Tripel. Ook zitten er een aantal dubbels in, zoals de Westmalle Dubbel, St. Bernardus Pater 6 en de La Trappe Dubbel. De quadrupels in het pakket zijn de Zundert Trappist 10, Rochefort 8’en de Jopen Ongelovige Thomas. Dan zijn er nog witbieren St. Bernardus Wit en Het Nest Pokerface en een aantal aparte biertjes, zoals de Oedipus Panty, Mount Saint Bernard Tynt Meadow, Ninkasi Pale Ale, Camba Imperial IPA en Boon Geuze Mariage Parfait. Uiteraard zit er ook een blond biertje bij, namelijk de Ciney Blond.

Bierpakket onder de €10: Hertog Jan Bierpakket

Als laatste kan je natuurlijk ook een klassiek bierpakket cadeau doen aan een bierliefhebber. Dit bierpakket bestaat uit 5 biertjes van Hertog Jan die hem of haar zeker goed zullen bevallen. De Hertog Jan Pilsener is een traditioneel gebrouwen pils, terwijl de Hertog Jan Karakter weer een vol speciaalbier is. Verder bevat het bierpakket de Hertog Jan prestige, de Hertog Jan Tripel en natuurlijk de frisse Hertog Jan Weizener. 

Denk je nu bij jezelf, leuk al die bierpakketten, maar ik heb geen zin om zoveel flessen in huis te halen, misschien is dan een biertap voor thuis is iets voor jou! Ook hier hebben we een mooie blog over geschreven, die lees je hier