De basis van brood bakken
Allereerst maak je kennis met de processen en leer je deze te beheersen. Brood bakken is namelijk geen kunstje of een recept, het is constant met je kennis en ervaring het proces bijsturen zodat je een goed resultaat krijgt.
Deeg maken
Hier leer je alles over deeg: het maken, opbollen en recepten.
Het rijsproces
Het rijsproces is niet alleen heel belangrijk, maar ook is een goed begrip ervan voor veel mensen de start van het bakken van top-brood.
Woeste knoest
De woeste knoest is een archetype vloerbrood. Hierop kun je vrijuit variëren, van mini-broodjes, tot dubbele versies en broden in een broodvorm.
Knuffeldeeg
Knuffeldeeg is geen recept, maar een techniek. Met deze techniek maak je bijvoorbeeld gevulde broden, baquettes en ciabbatti.
Zuurdesem
Hier leer je alles over brood bakken met zuurdesem.
Bakken & ovens
Hier leer je alles over het bakken van brood en brood-ovens.
Wil jij de volledige cursus brood bakken volgen, of wil je alleen de gratis proefles checken? Ga dan naar Cooking Academy voor meer informatie!