De beste thee adventskalender in 2023: Welke moet je kiezen?

Wat is de beste thee adventskalender in 2023?

Als theeliefhebbers bij Spijs & Drank zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en spannende manieren om van een thee te genieten. En wat is er beter dan een adventskalender gevuld met verschillende theeën voor elke dag tot aan Kerstmis? Als je net als ons op zoek bent naar de perfecte adventskalender thee om cadeau te geven aan je geliefden of om jezelf te verwennen, zoek dan niet verder! In deze blog zullen wij onze topkeuzes delen voor adventskalenders thee in 2023.

Inhoudsopgave

Waarom kiezen voor een Adventskalender Thee als cadeau?

Voordat we ingaan op de beste adventskalenders thee, laten we het hebben over waarom ze zo’n geweldig cadeau zijn. Ten eerste zijn adventskalenders altijd een leuke en unieke manier om verschillende soorten thee te verkennen. Bovendien zijn ze perfect voor mensen die van het feestseizoen houden en op een stijlvolle manier willen aftellen tot Kerstmis. Niet te vergeten, ze zijn een geweldige manier om iemand kennis te laten maken met de wereld van thee en hen te helpen hun nieuwe favoriete blend te ontdekken.

Waar op te Letten bij het Kiezen van een Adventskalender Thee

Bij het kiezen van de perfecte adventskalender thee zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Ten eerste, overweeg de smaakvoorkeuren van de ontvanger. Geven ze de voorkeur aan kruidenthee of zwarte thee? Zijn ze fan van fruitige blends of meer traditionele smaken? Denk vervolgens aan de verpakking. Is het esthetisch aantrekkelijk en feestelijk? Overweeg ten slotte de prijs. Hoewel sommige adventskalenders thee behoorlijk duur kunnen zijn, zijn er genoeg betaalbare opties die nog steeds hoogwaardige theeën bieden.

Thee Adventskalender 1: Kusmi Tea

De Kusmi Tea Adventskalender ziet eruit als een sprookjesboek en bevat 24 kleine raampjes met verschillende theesoorten, zoals groene, zwarte en witte thee. Daarnaast zijn er biologische infusies zonder theïne, kleurrijke blikken met iconische feestrecepten, een leuke infuser en een snoepje met een unieke smaak.

Thee Adventskalender 2: Pukka

De extra luxe Pukka Thee Kalender is vormgegeven als een boek en bevat maar liefst 48 verschillende theezakjes. Met 24 vakjes, elk met twee theezakjes, is deze kalender ideaal om samen te delen. De verpakking is recyclebaar en afkomstig van duurzame bronnen.

Thee Adventskalender 3: Offblak

Deze adventskalender bevat 24 theezakjes in 12 unieke smaken. Met zowel cafeïnehoudende als cafeïnevrije opties, biedt de OFFBLAK kalender voor ieder wat wils. De thee is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en verpakt in duurzame materialen.

Thee Adventskalender 4: English Tea Shop

Deze biologische adventskalender van English Tea Shop bevat 25 theezakjes in 13 verschillende smaken. De verpakking is plasticvrij en duurzaam, en het bedrijf werkt samen met boerderijen in Sri Lanka en 20 andere landen om biologische en duurzame thee te produceren.

Welke thee adventskalender moet je nu kiezen?

Elke adventskalender thee heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Als je op zoek bent naar een grote hoeveelheid theezakjes en een duurzame verpakking, is de Pukka Thee Kalender een uitstekende keuze. Voor een sprookjesachtige ervaring met diverse theesoorten en extra verrassingen, kies je voor de Kusmi Tea Adventskalender. De OFFBLAK kalender biedt een mooie balans tussen unieke smaken en duurzaamheid, terwijl de English Tea Shop Adventskalender Bio zich richt op biologische en duurzame thee in een plasticvrije verpakking.

In de onderstaande tabel staan nog alle voor en nadelen even voor je op een rijtje!

Adventkalender Voordelen Nadelen
Kusmi Tea
 • Diversiteit aan theesoorten en smaken
 • Sprookjesachtige vormgeving
 • Extra verrassingen zoals infuser en snoepje
 • Geen informatie over duurzaamheid of verpakking
Pukka Thee Kalender
 • Grote hoeveelheid theezakjes (48 in totaal)
 • Duurzame en recyclebare verpakking
 • Perfect om cadeau te geven of samen te delen
 • Minder variatie in smaken dan sommige andere kalenders
OFFBLAK
 • 12 unieke smaken
 • Cafeïnehoudende en cafeïnevrije opties
 • Duurzame verpakking en natuurlijke ingrediënten
 • Minder theezakjes in vergelijking met Pukka Thee Kalender
English Tea Shop Bio
 • Biologische en duurzame thee
 • Plasticvrije, duurzame verpakking
 • 13 verschillende smaken
 • Minder theezakjes dan Pukka Thee Kalender

Welke adventkalender thee 2023 je ook kiest, je kunt rekenen op een gezellige en smaakvolle decembermaand vol heerlijke theemomenten.