Welke airfryer kan ik het beste kopen?

Gezond frituren met een Airfryer? Wij zochten het voor je uit:

Airfryers zijn door de jaren heen steeds populairder geworden. Deze handige apparaten zijn namelijk perfect om allerlei soorten maaltijden en gerechten in klaar te maken binnen een handomdraai! Ook is het bereiden van eten vaak gezonder dan wanneer je het in de pan bakt of in een frituurpan maakt bijvoorbeeld. Een airfryer is daarom zo goed als onmisbaar in ieder huishouden. Er zijn echter inmiddels vrij veel airfryers om uit te kiezen dus welke airfryer moet ik nou kopen?

Inhoudsopgave

Inventum hetelucht friteuse GF350HLD

De Inventum hetelucht friteuse GF350HLD is perfect als jij graag gezonder wilt gaan eten! Deze airfryer is namelijk perfect als je graag bijvoorbeeld je frietjes op een gezondere manier wilt bakken. De airfryer is beschikbaar in 2 verschillende maten, namelijk een airfryer voor 2 à 3 personen en een airfryer voor 4 à 5 personen. Je kan deze airfryer ontzettend makkelijk gebruiken dankzij de touchscreen en je hoeft de gewenste baktijd alleen maar in de stellen. Hierna geeft het apparaat je zelf een seintje wanneer het eten klaar is.

Een ander voordeel van deze airfryer van Inventum is dat deze heel makkelijk te reinigen is in de vaatwasser. Het bevat namelijk veel losse onderdelen die probleemloos in de vaatwasser kunnen. Een nadeel van deze airfryer is echter wel dat deze geen luchtfilter heeft, waardoor je meer last zal hebben van bakluchten.

Een andere goede airfryer om te overwegen als jij je afvraagt welke airfryer je moet kopen, is de Philips Airfryer XL HD9270/96 met Kookrek. Een van de grootste voordelen van deze airfryer is het kookrek dat je erbij krijgt! Hiermee kan je namelijk verschillende ingrediënten tegelijkertijd bereiden, zoals bijvoorbeeld groentespiezen en frietjes. Je maakt hiermee namelijk een aparte verdieping in je airfryer en zo kan je nóg makkelijker en sneller gerechten klaarmaken.

Een ander voordeel van deze airfryer is dat het automatische bakprogramma’s heeft, waardoor je niet eens meer zelf hoeft na te denken over wat voor temperatuur of tijd je moet instellen voor het bakken. Als laatste kan je altijd een knapperig resultaat verwachten met deze airfryer dankzij het zeestervormige element onderin. Deze verdeelt de lucht namelijk gelijkmatig. Het enige nadeel van deze airfryer van Philips is dat het snoer maar 0,8 meter is en daarom dicht bij een stopcontact moet zijn.

Als je graag meerdere gerechten in één keer wilt maken, kun je het beste voor de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 gaan, compleet met accessoireset. Dankzij deze set kan je namelijk meerdere gerechten tegelijkertijd maken. Ook beschikt de airfryer over een Smart Sensing technologie die de ingrediënten in de airfryer zelf scant en zo automatisch de correcte baktijd en temperatuur voor je berekent.

Een ander groot voordeel van deze airfryer van Philips is dat je de instellingen van je favoriete gerechten eenvoudig kunt opslaan, zodat je voortaan deze instellingen met maar 1 knop kunt kiezen. Het enige nadeel aan de airfryer is echter dat het snoer ervan maar 0,8 meter is, waardoor deze dicht bij een stopcontact moet staan.

Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill

De Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill maakt het heel makkelijk om meerdere gerechten in 1 keer te bereiden. Deze airfryer heeft namelijk een aantal accessoires waarmee je maar liefst 3 verdiepingen erin kunt maken. Als jij dus niet weet welke airfryer je moet kopen waar je snel het eten mee kunt bereiden, is dit de juiste airfryer voor jou.

 

De airfryer heeft daarnaast ook een aantal automatische bakprogramma’s, waardoor de gebruiker niet hoeft na te denken over de baktijd of -temperatuur van het eten. Ook heeft het apparaat een grote inhoud en zou je bijvoorbeeld frieten voor maar liefst 5 tot 6 personen tegelijk kunnen maken. Er zit helaas wel geen receptenboek voor inspiratie bij deze airfryer, maar gelukkig kan je altijd zelf experimenteren of op internet zoeken voor lekkere recepten.

Princess 182055 Aerofryer XXL met Accessoireset

Als laatste hebben we nog de Princess 182055 Aerofryer XXL met Accessoireset uitgezocht om jou te helpen kiezen welke airfryer je moet kopen. Deze airfryer maakt het heel makkelijk om meerdere gerechten te bereiden dankzij de accessoireset die uit maar liefst 10 delen bestaat! Zo heeft het bijvoorbeeld een grillrekje, siliconen cakevormpjes, een bakblik en een pizzapan.

 

Ook beschikt de Princess airfryer over automatische bakprogramma’s, waardoor je zelf niet hoeft te twijfelen over de juiste baktemperatuur of -tijd van het eten. Dankzij de ruime inhoud kan je bijvoorbeeld frieten voor maar liefst 4 tot 5 personen tegelijkertijd maken en heb je altijd snel het eten voor een heel gezin. Het enige nadeel van deze airfryer is dat deze aardig wat ruimte in beslag neemt dankzij de grootte. Dit weegt echter niet op tegen de vele voordelen, vooral als je met meerdere mensen in huis woont.